2018 Jean Pantolon Modelleri 

05.04.2018
237
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
2018 Jean Pantolon Modelleri 
oy

Jean pantolonlar geçmişten günümüze her yaştan kadının kullanmaktan asla vazgeçmediği bir kıyafettir. 2018 Jean Pantolon Modelleri Kimi kadınların günlük hayatlarında daha şık gözükmek adına topuklu ayakkabıyla kombinledikleri jean pantolonlar, kimi kadınlar tarafından da daha günlük olarak babet veya spor ayakkabılarla da kombinlenebilmektedir. Bunun bilincinde olan jean üreticileri de, kadınlara daha çok çeşit sunmak ve onları daha tarz göstermek adına her sezon farklı kot modelleri üretmektedirler. 2018 yılının sokaklarda göreceğiniz belli başlı moda jean pantolon modelleri;

1.DESENLİ JEAN PANTOLONLAR:

Geçtiğimiz sezondan bu yana kadınlar tarafından oldukça beğenilen ve revaçta olan desenli jean pantolonlar.  Bu sezonda kadınların gardıroplarını süslemeye devam edecek gibi gözükmektedir. Gül deseni işlemeli dar paça jean pantolonlar ya da boncuk ya da taş işlemeli pantolonlar kadınlar tarafından tercih edilmektedir. 2018 Jean Pantolon Modelleri  Bu tarz desenli pantolonlarla daha sade bluzlar ya da kazaklar tercih ederek, şıklığınızı arttırabilir ve kombininizi tamamlayabilirsiniz.

2.YIRTIK PAÇA JEAN PANTOLONLAR:

Bu tarz pantolonlar geçmişten günümüze kadar gelen ve modaları asla değişmeyen tarz pantolonlardır. Her yaştan kadının tercih ettiği yırtık kotların, son yıllarda içine file çoraplar giyilerek de farklı bir tarz yakalayabilirsiniz.

2018 Jean Pantolon Modelleri

 3.BOL PANTOLONLAR:

Direk İspanyol paça olmamakla birlikte daha çok ‘mom jean ‘ olarak adlandırılan daha casual kesim pantolonlarda, bu sezonun trend parçaları arasında yerini çoktan almış durumdadır. Daha çok 80’ler tarzını içinde barındıran ve yüksek bel olan pantolonlar, eskiden annelerimizin kullandığı tarzlardan olduğu için adını bu şekilde almıştır.

4.KISA PANTOLONLAR:

Geçtiğimiz yıllarda sadece dar pantolonlarda kısa paça olarak tanımladığımız bu pantolon modelleri, 2018 yılında daha da kısa paçalar olarak karşımıza çıkmaktadır. 2018 Jean Pantolon Modelleri  Sadece dar pantolonlarda değil, bol pantolonlarda da sıkça gördüğümüz kısa paça pantolonlar ayrıca püskül paça ya da kesik paça olarak da süslenmekte ve kadınların zevkine sunulmaktadır.